1ª Jornada per la Llibertat a la Xarxa – 12 de març – Alacant


L’Associació d’Amics d’Internet i el Programari Lliure (HackLab La Cuca Albina), amb la col·laboració del Consell de la Joventut d’Alacant i la Seu Jove de la Universitat d’Alacant, té el gust de convidar-vos a la 1ª Jornada per la Llibertat en la Xarxa.

L’esdeveniment tindrà lloc el 12 de Març en la Seu Jove de la Universitat d’Alacant, situada en l’Avinguda Ramón i Cajal cantó amb l’Avinguda del Doctor Gadea (Alacant), l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament de la sala.


1ª JORNADA PER LA LLIBERTAT EN LA XARXA – 12 DE MARÇ – ALACANT

http://www.libertadenlared.info/


L’Associació d’Amics d’Internet i el Programari Lliure (HackLab La Cuca Albina), amb la col·laboració del Consell de la Joventut d’Alacant i la Seu Jove de la Universitat d’Alacant, té el gust de convidar-vos a la 1ª Jornada per la Llibertat en la Xarxa, l’esdeveniment tindrà lloc el 12 de Març en la Seu Jove de la Universitat d’Alacant, situada en l’Avinguda Ramón i Cajal cantó amb l’Avinguda del Doctor Gadea (Alacant), l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament de la sala.
DATA: Dissabte 12 de Març de 2005.
LLOC:Seu Jove de la Universitat d’Alacant, situada en l’Avinguda Ramón i Cajal cantó amb l’Avinguda del Doctor Gadea.

PROGRAMA:
11:00H. Programari Lliure i el Projecte GNU Per José Eugenio Marchesi, GNU Espanya.
12:30H. Propietat intel·lectual? Lliure, gratis… el cas del FLOSS Per Jorge Cortell, professor de la Universitat de València, membre del CCCP.
16:00H. Alternatives Lliures: Programari Lliure per a connectar-se a la xarxa (amb demostració pràctica) Per Ignacio González, GNU Espanya.
17:30H. Taula Rodona: Llibertat en la Xarxa? Fòrum de debat obert al públic.
Paral·lelament a les xerrades, disposarem d’un aula d’informàtica perquè tot el món pugui connectar-se a la Xarxa amb Programari Lliure i repartirem una distribució GNU/Linux a tots els assistents.
ORGANITZA: Associació d’Amics d’Internet i el Programari Lliure (HackLab La Cuca Albina) http://lacucalbina.org.
COL·LABORA: Consell de la Joventut d’Alacanthttp://cjalacant.net


Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2162 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.