Això no surt als informatius


Per què les notícies que no interessen a certes “grans companyies” no surten mai pels “informatius” de televisió? Per falta de temps segur que no en vista de les bejenades que arriben a amollar per “omplir” els noticiaris…

Manco mal que la xarxa encara s’escapa de certs “cercles de poder” i (de casualitat) he pogut assabentar-me que TELEFÒNICA haurà de pagar (poc :-/ ) per les seves pràctiques mafioses…

Llàstima assabentar-me’n avuï perque si ho arribo a saber abans vos convidava a tots a una cervesa a la kedada de dimecres per celebrar-ho (jo també he patit els seus xantatges 🙁 ).

Dona gust veure que de vegades es fa justicia. Fins i tot encara que es quedin curts: Una multa de 900.000 euros (una mica menys de 150 milions de pesetes), desgraciadament és ferralla per Telefónica. …però segur que els ha fet mal a la moral el fet de veure’s castigats per les seves conductes il·lícites.

Podeu trobar la notícia completa a l’article publicat per la “Asociación de Internautas”, la part denunciant al litigi contra Telfònica. …I si vos avorriu (no crec que hi pugui haver tant per tant ;XD) el flame que els vaig llençar (i lògicament no van publicar mai ;X-D …però em vaig quedar a gust :-)) a barrapunto del que no n’estic orgullós (ni tampoc gens avergonyit!) …però trob que si els fessim més potadetes quan cal i fossim més venjatius quan es passen d’aquesta manera… s’ho pensarien dos cops abans d’actuar d’aquesta manera.

És cert que molts cops es parla de que sí Telefònica té les millors infrastructures, si té més capacitat per donar un bon serveï que els altres, etc… Però jo em demàn que de què serveix tot això si hi falta la intenció.

Sí, es clar: Si som una gran multinacional Telefónica es portarà molt bé amb noltros i fins i tot deixarà sense telèfon una provincia sencera si és necessari per no interromprer-nos el serveï de dades a nosaltres. Però que passa amb el petit usuari que li factura “una misèria” cada mes? ¿A ningú li importa el que li passi? ¿Que “el bombin”?…

Pot ser això els dona bons resultats a ells. Però no fa que deixi d’estar mal fet i l’únic que podem fer per frenar-los és que
començar a ser crítics amb els nostres proveïdors en comptes de mirar només la sortida més ràpida i fàcil als nostres problemes.

I sí, conec a més d’un que a força de fer ranou ha arribat a conèixer “gent important” dins Telefònica i ara quan té un problema només ha de fer una telefonada perque li resolguin (o quasi). Però…

Francament, jo preferesc pagar una mica més a una empresa honrada (o, en el seu defecte, menys desvergonyida) que continuar contribuïnt a engreixar el porc.

Alguns pensareu que què té a veure això amb Linux? …I pot ser amb linux precisament (nucli del sistema operatiu GNU/Linux) hi tengui poc. Però sí amb els principis que defensam tots aquells que lluitam per l’expansió del Software Lliure com a forma de negoci o filosofia de treball.

Un sistema operatiu no és un electrodomèstic que podem canviar per un d’una altra marca quan ens cansem d’ell: És una plataforma de la que depèn la resta del nostra sistema informàtic. De igual manera, les xarxes telemàtiques son un mitja vital i necessari per al funcionament de la “societat de la informació” i si deixam que caiguin en mans d’una sola empresa privada estarèm a mercè del que ells ens manin.

…i sí: avuï ens haurà sortit més barat que Wanadoo, Retevisión, Atlas o qualsevol altre (de vegades, com explica la resolució judicial que es comenta a l’article de l’Asociación de Internautas, per davall del preu de cost, perdent-hi doblers només per fotre al competidor). Però potser demà, si continuam consentint els abusos de Telefònica, aquests ja no existeixin i Telefònica pugui decidir apujar els preus en un 1000% sense que ningú tengui opció a piular.

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=1303 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.