Amposta, àtic2ª, IV edició


L’associació sense ànim de lucre Atictes, amb la col·laboració de l’ajuntament d’Amposta i el suport de moltes altres entitats, posa en marxa la quarta edició de les àtic2ª ( IV Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació), dedicades enguany a la televisió i les diferents opcions de futur que s’hi presenten.

Què és àtic2ª?

àtic2ª aconsegueix reunir sota el mateix sostre a importants experts de les TIC amb una programació extensa i selecta de temes variats i d’avantguarda, des d’un llenguatge proper a tots els ciutadans i ciutadanes.

Pretenem fer arribar el camp de les TIC a tots els ciutadans, sigui quin sigui el seu àmbit professional o personal, amb un llenguatge senzill i entenedor, però no per això, menys interessant i exhaustiu. Volem que tothom qui assisteixi a aquestes Jornades en surti ben informat sobre els diversos aspectes que es tractaran tant a les xerrades com als tallers; és per això que aquestes activitats es duran a terme de forma propera al públic, desvinculant-se dels professionals i especialistes en la matèria, però col·laborant estretament amb ells per assolir els nostres objectius.

Amb aquesta intenció pretenem:

 • Difondre tendències i idees innovadores en l’ús de les TIC.
 • Reflexionar sobre les actuacions que en aquest camp s’estan desenvolupant a les nostres terres.
 • Donar a conèixer les possibilitats de les TIC (Internet i Multimèdia).
 • Donar informació a les petites i mitjanes empreses perquè puguin aprofitar plenament les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

  Aquestes jornades tindran lloc els dies 8 i 9 de setembre a les Terres de l’Ebre, concretament a Amposta. Durant els dos dies es realitzaran tot un seguit de xerrades i tallers destinats a promocionar les TIC i especialment tot allò relacionat amb la televisió i el món audiovisual. Tot això amb un marcat accent didàctic que fa d’aquestes jornades un lloc de visita obligatòria per a gent de totes les edats.

  Web oficial de les jornades: http://atic2.cat

 • Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2402 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.