Com tenir plantilles a Vim


Sovint quan programam sempre posam les mateixes capçaleres i començam amb les mateixes estructures. El poder fer això de manera automàtica i personalitzada era una cosa que trobava a faltar a Vim. Deu segons a Google em donàren la solució…

Sovint quan programam sempre posam les maeteixes capçaleres i començam amb les mateixes estructures. El poder fer això de manera automàtica i personalitzada era una cosa que trobava a faltar a Vim. Deu segons a Google em donàren la solució…
El primer que hem de fer és descarregar-nos un plugin per vim que fa exactament el que volem:
http://www.vim.org/scripts/script.php?script_id=1172

Podem deixar aquest plugin allà on volguem, ja que és un instal·lador del plugin definitiu. Una vegada descarregat executarem Vim i desde la línea d’ordres del propi programa escirurem:

:so /PathOnHemGuardarElPlugin/templates.ar.vim

Això ens crea un arxiu ~/.vim/plugins/templates.vim i ens crea també un directori a ~/.vim/templates amb exemples de plantiles per html, sh, i perl.

Ja sols queda afegir-hi les nostres pròpies plantilles, així per exemple, per Python he creat dins aquest directori un arxiu anomenat python amb el contingut:

#!/usr/bin/env python
# -*- coding: UTF-8 -*-
# vim: ai ts=4 sts=4 et sw=4
# Autor: Posau Aquí el Vostre Nom
# Rev: $Rev
# ——————————————————————-

if __name__ == “__main__”:
pass

Esper que us sigui tan útil com a mi.
Referències:

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2330 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.