Com trobar imatges lliures amb Google


anar a l'article

Google ens deixa especificar el tipus de llicència que volem per a les imatges que estam cercant per això podem cercar les lliures, es a dir, les que podem utilitzar, modificar i redistribuir amb o sense benefici económic.

Veiem com trobar imatges lliures amb un exemple:

Suposem que cercam imatges a google:


Captura d’una carca a google d’imatges.

A la dreta de les paraules xercades tenim “recerca avançada”, si fem clic, veurem aquesta imatge amb el menú desplegable que volem hem de pitjar.


Captura de la configuració de la cerca en Google de imatges.

Si volem una imatge realment lliure debem triar una que es pot modificar i desprès obtenir beneficis econòmics amb ella. Si no, no és lliure. Passi el que passi, no ens hem de oblidar de citar al auto quan la utilitzeu. Segur que serà un plaer per a ell saber que la heu fet servir si la veu.

Convé quan trobeu la imatge que comproveu que és realment tan lliure com voleu mirant la seva llicència perquè és un sistema automàtic i pot fallar.

Estas notas es basan en l’artícle de Manolo Toledo[ES] que he refet per a escriure aquí un material didàctic per a poder utilitzar a classe. Gracias per publicar la información a Manolo Toledo.

Tinc un altre article més estens i detallat de on trobar imatges lliures en Fotos, iconos e imágenes libres[ES].

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2565 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.