El crit desesperat d’un local que agonitza…


Trastejes amb linux? Jugues a counter-strike? Navegues per internet?
Hi ha un local a Palma que et necessita!!!

Bones!!

Soc en muzzol, encara que fa temps que estic donat d’alta, mai abans havia escrit cap article. Ara ho faig per necessitat. Uns quants companys tenim un local a Palma on anam a explorar els secrets ocults d’aquesta extranya afició anomenada informàtica. Feim una mica de tot: jugam, provam distribucions, copiam pel·lícules, aplaudim els penjos de windows… Mes o manco com el que fa tothom a ca seva. Amb la diferència que ho feim conjuntament, i ja se sap que quant mes siguem, mes riurem.
El problema és que, darrerament i per diferents motius, el local està tenint moltes baixes forçoses, fins arribar al punt que, si no aconseguim mes gent, haurem de tancar perque no cobrim despeses.
Vull deixar ben clar, que això no és cap tipus de negoci, que l’únic moviment de doblers que feim és la recol·lecta per comprar “xutes” de coca-cola al syp del cantó.
Per tot això vull convidar a tothom que vengui a compartir afició al nostre labo (ja vos contaré la història del nom a un altre moment).
Aquest clam va dirigit sobretot a gent que no tengui internet a casa seva, o que tengui una conexió lenta i vulgui exprèmer els 300k del nostre ono. També pels amants del trasteig, tenim 486 i mini-pentiums per donar i per vendre (una pràctica de clústering fa temps que ens ronda pel cap). O simplement passar-te tot un cap de setmana pegant tirs a zombies empardalats!!! Tot té cabuda a la vil·la del pingüí!!
Si voltros no estau interessats però coneixeu gent amb fam de bits, per favor, avisau-los. Segur que hi ha molts estodiants de fora que necessiten conectar-se regularment.

M’estim mes no xerrar de quotes ni xifres aquí, mes que res, perque depenent de la resposta a la “campanya” que estam fent per captar nous sectaris establirem una quota o una altra.

Si estau interessats escriviu-me a [email protected] o passau directament pel local. Aquí teniu un planol

http://www.iespana.es/baleapelis/muz/labo.jpg

Habitualment hi som cada horabaixa, i els caps de setmana segur que trobau a qualcú.

Deixant de banda això, si el local sobreviu, estam també oberts a quedades “monogràfiques”. Podriem fer el cap de setmana del routing (iptables a muerte!!!) amb xerrades i pràctiques directes; el dissabte del BeOS (es veritat que desapareix?); el divendres de na Jenna Jameson (ejem); la mini-party de fi d’examens; la trobada bulmera de la tardor… En fi, tot té cabuda.

Seria una pena que haguessim de tancar, sobretot perque segur que hi ha gent que cerca justament això.
I a mes a mes, encara no he acabat de baixar-me “Las edades de Lulú” 😉

muzzol

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=1106 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.