Estimació de projectes per casos d’ús


L’estimació de projectes és una d’aquestes coses apassionants i a la vegada poc agraïda. En aquest article us present una tècnica per fer la valoració d’un projecte de programari basat en els casos d’ús. L’article està en format pdf, donat que és prou extens i conté fórmules i taules. Va acompanyat de dues fulles de càlcul, una amb una plantilla per fer anar el mètode i una altra amb la plantilla amb un exemple fet. Esper que us sigui d’utilitat.

Traducción al castellano : Internostrum

L’estimació de projectes és una d’aquestes coses apassionants i a la vegada poc agraïda. En aquest article us present una tècnica per fer la valoració d’un projecte de programari basat en els casos d’ús. L’article està en format pdf, donat que és prou extens i conté fórmules i taules. Va acompanyat de dues fulles de càlcul, una amb una plantilla per fer anar el mètode i una altra amb la plantilla amb un exemple fet.

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2376 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.