Gran Kedada Bulmera de Març


Amb motíu de les Jornades que es celebraran el proper divendres dia 4 de març, i continuant el camí iniciat al seu moment amb la primera Kedada Foravilera celebrada a Sineu. Es convoca el proper divendres 4 de març de 2005 la II Kedada Foravilera que es celebrarà a la Ciutat de Manacor.

L’hora de concentració es retrasa a les 21:30 ~ 22:00 per donar temps a finalitzar les Jornades que es cel·lebren a l’Institut Na Camel·la de Manacor que, per cert, son obertes al públic per aquells que hi volgueu assistir. Així, a més, els que vengueu de lluny tendreu més temps d’arribar.

El nom del restaurant, l’adreça i un mapa de localització es publicaràn en breu.

Excepcionalment, en previsió de que podem ser MOLTS es prega confirmació per poder reservar taula. Aixímateix, com sempre, seràn benvinguts despistats d’última hora i també de diari de balears. De revistes pseudo-informàtiques de dubtosa credibilitat ens ho pensarem 😉

Actualització: Ja tenim el mapa per arribar al restaurant.

Com que és el primer any que anam a Manacor i tractant-se d’una ciutat tan allunyada del nucli de Palma al voltant del qual es celebren normalment, encara que només sigui per densitat geogràfica de bulmers, la majoria d’activitats de l’associació. Incloses les Kedades Bulmeres que, ja fa temps ens vam proposar que, de tant en tant, sortirien de Palma per celebrar-se a diferents llocs itinerants de foravila.
Per això hem pensat que quína ocasió millor que aquesta? Així els alumnes (i no alumnes que s’hi vulguin atracar) no només podràn conèixer totes les coses que fa Bulma, sino que podràn participar d’una autèntica Kedada Bulmera(TM) el mateix dia tot just acabar les Jornades.
Si a més d’al sopar voleu assistir a les jornades, podeu trobar més informació a l’article corresponent.
Animau-vos! I animau a més gent a que vengui que com més serem més riurem. No passeu pena si omplim el restaurant, si no basta en fletarem un altre i posarem un enllaç wifi per el jabber 😉
Això sí: Intentau confirmar la vostra assistència quan abans millor per així poder prevenir millor al restaurant. Si estau dubtosos també anotau-ho, ens ajudarà a fer la previsió.
Enllaços:

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2159 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.