Introducció a la programació


Des de la Universitat Jaume I ens arriba una magnífica iniciació a la programació que fa servir Python com a llenguatge vehicular.

Es tracte d’un llibre complet de 360 pàgines que han elaborat un grup de professors de la Universitat Jaume I.
En lloc de fer servir el mètode d’utilitzar pseudocodi per a que els alumnes aprenguin a programar, per després fer-los fer les pràctiques en Pascal o C, aquesta gent fa servir Python con a llenguatge vehicular. Així el bot entre pseudocodi i llenguatge de programació pràcticament no existeix. A més té per mi un gran avantatge adicional, permet començar a tocar el codi ja des del començament, sense tenir que aprendre’t les peculiaritats d’un entorn de programació.
A més fitxau-vos que aquesta aproximació fa que la gent comenci a conéixer el que és la llicència GPL i d’aquí GNU i el moviment del sofware lliure, a partir d’un dels seus representants, el llenguatge Python.
Enhorabona per la feina feta!

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=1599 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.