Jornada de programari lliure al sector turistic


La Fundació iBit, en el marc del Plan Avanza i seguint la seva política de promoure el programari lliure com alternativa real i útil per a les petites i mitjanes empreses, presenta aquest divendres 20 de novembre a les 09:30h la quarta jornada del cicle “Solucions Open Source per a
PIMEs”.

Aquesta quarta jornada té com a títol “El programari lliure al sector turístic”.

La primera ponència, per part del director del clúster TurisTEC *Miguel Piñol*, parlarà dels estàndards oberts per la interoperabilitat al sector turisme.

Després *Marco Tàboas*, fundador de promo-turismo.com ens parlarà de la promoció de les PIMEs turístiques amb programari lliure.

Finalment, el professor de la Universitat Rey Juan Carlos i expert en programari lliure *Jesús M. González-Barahona* parlarà de les possibilitats de negoci amb el Programari Lliure.

Les ponències seran presentades per *Benjamí Villoslada,* divulgador, programador i activista del programari lliure i co-fundador de menéame.

La jornada es durà a terme a la *Sala de Premsa de l’edifici Son
Espanyol del ParcBIT*, a les *9:30 *del dematí, i es podrà seguir en
directe per Internet a la Web www.ibit.org

Més informació i inscripcions al telèfon 971 177 270 i a mblazquez arroba ibit.org

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2535 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.