Jornades a l’I.E.S. Na Camel·la de Manacor 2006


Continuant amb el Cicle de Jornades a Instituts 2005/2006, avui dijous 16 de Març de 2006, repetim per segon any consecutiu a l’I.E.S. Na Camel·la de Manacor.

Les Jornades seràn obertes al públic en General i, de fet, en Miquel Gayà, ja ens ha confirmat que vendràn professors i alumnes d’altres centres del municipi.

El programa d’activitats previst és el següent:

15:00 – 15:30Introducció al Programari Lliure Pau Rul·lan

15:40 – 16:10Com viure de la InformàticaJoan Miquel Torres

16:10 – 16:30 Descans

16:30 – 16:45SL, educación y ciencia Ricardo Galli

16:45 – 17:45Taula Rodona: Els dubtes dels alumnes a debatGent de Bulma

17:45 – 18:05 Descans

18:05 – 19:00Seguretat i Privacitat René Merou

19:10 – 19:55Exemple d’una empresa que fa feina amb programari lliure Antoni Aloy

Des de Bulma estam molt satisfets d’aquestes jornades que cada any tenen més èxit i, no ens cansarem de dir-ho: son una de les coses de les que estam més orgullosos doncs serveixen per fer exactament allò que és l’objactíu primordial de Bulma: Apropar el programari lliure (i la necessitat d’impulsar-lo) a la societat i, en especial, als més joves que seràn en seràn els futurs usuaris i, per tant, els dipositaris d’aquest be tan preuat que ara estam lluitant per protegir: el coneixement universal.

El nostre especial agraïment a Miquel Gayà, el nostre contacte al centre, per tota la feina que fà no només ensenyant els valors del programari lliure en el dia a dia amb els seus alumnes, sino també per la feina que fa per organitzar aquestes jornades, preocupant-se de que tot estigui apunt en el moment de començar.
Si voleu aprendre amb nosaltres, teniu a la vostra dispolició la Bulmaliling a la que vos podeu subscriure accedint a l’enllaç que hi ha a la barra lateral esquerra d’aquesta web (el títol, no els links dels arxíus) i sel·leccionant la Bulmailing (o dirèctament
aquí). Finalment heu d’omplir que hi ha baix l’apartat “Subscriure’s a la Bulmailing”. En pocs instants rebreu un email on se vos sol·licitarà que confirmeu la vostra voluntat de subscriure-vos que haureu de contestar i ja estareu entre nosaltres.

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2282 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.