Jornades de Bulma als instituts


Actualitzacio: Hem activat el wiki
Amb les jornades als instituts de Mallorca, BULMA inverteix el seu esforç en difondre el programari lliure i com cada any, arriba l’hora de arreglar horaris i proposar xerrades.
Els membres interessats Anem als instituts i donem un parell o tres xerrades una tarde als alumnes (i professors). Parlem detalls tècnics, hacking, valors del programari lliure, i tot allò que ens apassiona a BULMA. Vegeu els llocs on hem anat (me falta un):
Veure xerrades de BULMA en un mapa més gran

Aquest any ja tinc parlat amb 2 instituts i un collegi, encara queda començar a parlar amb altres i fixar detalls. Estan esperant propostes, anem per feina.
Si ets bulmer i tens ganes de participar fes un comentari i si tens ganes de parlar de qualque cosa, apunta-ho en un comentari o en un email.
Si ets professor d’un institut i vols comentar-ho per si vos interessa. Ho pots dir aquí o si ho preferiu, ho podem comentar per email.

Per la meva part tinc experiència donant preparant quantes coses acumulades:

  • – Privacitat i GnuPG.
  • – El cost del monopoli de Microsoft.
  • – El mon del programari lliure.
  • – El mon del hacking, ciberdelictes i privacitat. [material didàctic preparat aquest any]

Anim i sort, que qualitat segur que hi ha. 🙂

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2609 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.