Kylix en PC-ACTUAL


En el PC Actual d’aquest més d’octubre hi podem trobar el Kylix versió Open. Per tots aquelles que com jo tenim una connexió lenta això és una molt bona notícia.

Al PC Actual del mes d’octubre hom hi pot trobar la versió Kylix 1.0 (Open). Un entorn de desenvolupament tipus Delphi per Linux.

La versió que s’inclou en la revista sols permet fer projectes Open Source i està molt limitada respecte a la versió comercial en el sentit de que no és possible (o no és tan senzill) fer connexions cap a les BD més comuns.

Tot i això ens trobam davant un producte que no té res que envejar al seur germà bessó en Windows (Delphi).

La instal·lació del producta és molt senzilla, basta descomprimir el tar que hi ha al cd i executar l’script d’instal·lació. A partir d’aquí ja podem començar a programar.

El llenguatge de programació, com Delphi, és una variant ampliada de l’Object Pascal. Permet herència, sobrecàrrega d’operadors, herència de formularis, etc etc etc.

Als qui ens agrada el Delphi estam d’enhorabona. Tenim entre mans un producte que ens permetrà desenvolupar per Linux de la manera que estam acostumats: amb fiabilitat, rapidesa i sense maldecaps de distribuïr els n-mil dll que acompanyen als productes M$.

Antoni AloyEste post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=896 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.