Mozilla 1.0 Cuatro años después


Jordi Mas, coordinador general de Softcatalà, ha redactado un artítulo bastante interesante sobre el pasado y el futuro del navegador Mozilla.

Resumen artículo Jordi Mas:
>L’aparició de la versió 1.0 del navegador Mozilla suposa la culminació de quatre anys de treball, no solament per a una empresa de programari, sinó també per a tots els programadors que han volgut afegir-se a aquest ambiciós projecte.

>Tenir un caràcter obert l’ha convertit en un emblema per a la comunitat que propugna el programari lliure, que l’exhibeix com un exemple d’èxits tant per les prestacions que ofereix com pel fet que fos impulsat per una empresa tan important com Netscape, quan aquesta disputava a Microsoft el domini dels navegadors d’Internet. La flexibilitat que té inclou totes les plataformes li augura un futur brillant, perquè el converteix també en una eina vàlida per als nous dispositius, com els PDA, els telèfons mòbils i els descodificadors d’Internet (set-top boxes).

Més informació a la pàgina web de la UOC

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=1529 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.