NcN Congrés Edició 2004


Els dies 9, 10, 11 y 12 de Setembre es durà a terme al Parc Bit el congrés anual NcN organitzat per la asociació sense ànim de benefici “No cON Name”.
És un congrés orientat a la seguretat informàtica.

Enguany tenim la sort de poder anunciar que l’entrada del congrés serà totalment gratuita per els estodiants, inscribintse a la nostra plana web i presentant a porta el seu carnet d’estudiant.

És un congrés enfocat al àmbit nacional que s’organitza amb el fi de reunir promeses i experts informàtics, així com profesionals del camp de la seguretat en general, xarxes telemàtiques, programació…etc.

Aquest serà el quart congrés, i contam amb una participació màxima en ponències. Contam amb la presància de espanyols i estrangers experts programadors, actuals auditors de famoses empreses de seguretat, experts en xarxes i “hackers”.

L’horari del congrés d’aquest any.

La funció d’aquest congrés és fer més estrets els vincles entre desenvolupadors i experts. És per tant una gran oportunitat per donar-se a conéixer, mostrant les seves carecterístiques baix la mira dels més interesats.

NcN está pensat perque les futures promeses en el camp de la informàtica, crein vincles entre ells, duguin a terme idees, desenvolupin aplicacions,i que apliquin la creativitat per a idear noves tècniques, etc. La nostra senyera és oferir el màxim ventall posible en torn a la seguretat informàtica dins el que és el congrés.

Els membres d’aquesta Asociació…
Recordaré una altre vegada que enguany el congrés és gratuït per als estudiants, només inscribint-se a la web i presentant el carnet d’estudiant a porta

Enguany podem gaudir del patrocini de:
– Govern Balear (Direcció general de tecnologia i telecomunicacions)
– S21Sec (empresa de seguretat informàtica)
– lapescaderia.com ( tenda d’ordenadors reciclats ).

I també amb la colaboració de i-conn solutions (diseny), CNAP de la UIB, Balearikus Party, l’asociació Whitehack, Titos i Pachá.(Sponsors)

Moltes gracies per la vostra atenció i esperam amb molta ilusió la vostra asistència al congrés.

Regina Guilabert Canals
Secretària de l’Asociació No CoN Name

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2089 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.