Quotes 2007 – Renovació de quotes


Arriba el 2007 i una de les coses que ens hem proposat per aquest any és potenciar la figura del soci de Bulma. Per això necessitam que renoveu les vostres quotes i ens faceu saber que encara sou amb nosaltres.

Com sabeu Bulma és una associació sense ànim de lucre, però això no vol dir que no tengui alguna que altra despesa. A més, les quotes de soci serveixen també per fer un ping a l’associació i dir que encara hi sou.
Per una altra banda el nostre servidor ja comença a ser vellet, algun dia li pegarà alguna cosa i convé fer una mica de racó per quan això passi.
Per tot això:

  • Socis: Per favor anau fent l’ingrés de renovació de soci durant aquest gener del 2007. Us record que són 10 Eur de no rés i la quota queda renovada per dos anys.
  • No socis i simpatitzants: Què esperau per fer-vos socis? Ser soci de Bulma us farà tornar més alts, més intel·ligents i es un imant irresistible per l’altre sexe. Bé, m’he passat amb el màrqueting, però el que sí tendreu és una redirecció [email protected] i la possibilitat de comprar les fabuloses camisetes de Bulma a 8 Euros de res.

A on podeu fer l’ingrés? Doncs molt fàcil:

Titular: Associació BULMA
CCC: 2051.0175.98.1070000003
És un compte de Sa Nostra

Per favor feis que posin el vostre nom i llinatges com a referència de
l’ingrés i no oblideu enviar-nos un e-mail bé a mi mateix al
tresorer(_@_)bulma.net o al secretari(_@_)bulma.net indicant:

Nom i llinatges
Nick
adreça de correu de contacte
i si voleu redirecció

És important saber quins són els socis actius i tenir totes les adreces de correu al dia. Estam preparant novetats per aquests 2007 per tal de potenciar l’associació i mantenir un major contacte amb els socis i necessitam saber que sou aquí.
Gracies per la vostra atenció

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2365 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.