Sun Microsystems donarà suport tècnic als usuaris d’Open Office


Logotip d'Open OfficeAquesta setmana, Sun Microsystems (Sun) ha anunciat que donarà suport tècnic als usuaris d’Open Office que ho sol·licitin. Una molt bona notícia que demostra que productes com Open Office i Star Office han entrat al mercat amb força.

Recordem que Open Office és el germà petit de Star Office des de que Sun va comprar l’empresa Star Media, creadora original del paquet ofimàtic. En aquell moment, Sun va permetre la publicació del codi de Star Office, del que va néixer el projecte OpenOffice.org. Ara mateix, podem optar per un producte totalment gratuït, com és Open Office, o un producte de pagament que düu algunes característiques afegides com és Star Office.

La notícia és que Sun oferirà suport als usuaris d’Open Office d’aquí a poc temps.
Aquest suport consisteix en una primera consulta gratuïta i, consultes posteriors a uns preus que encara no s’han fet públics.

Crec que aquesta notícia demostra tres coses:

  • Hi ha alternatives lliures i/o de codi obert perfectament viables i de qualitat enfront dels paquets ofimàtics clàssics (i tancats) que ha estat usant quasi tothom fins ara.
  • Es pot fer negoci basant-se en la venda de suport i serveis complementaris, mantenint el preu del programari molt baix o, fins i tot, gratuït.
  • L’argument de que no hi ha empreses que dónin suport al programari lliure, tantes vegades usat pels defensors del propietari, es demostra una falàcia.

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=1926 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.