Tenen lloc a Barcelona les setenes Jornades de Programari Lliure


Per setè any consecutiu se celebren les Jornades de Programari Lliure (JPL). Aquesta edició es durà a terme a la Universitat Pompeu Fabra, del 2 al 5 de juliol de 2008. Les jornades són quatre dies plens d’activitats molt diverses, des de conferències a tallers pràctics, que van adreçades a un públic també molt ampli. Totes aquelles persones que, pel motiu que sigui, tenen interès en el món del programari lliure hi són convidades.

Per setè any consecutiu se celebren les Jornades de Programari Lliure (JPL). Aquesta edició es durà a terme a la Universitat Pompeu Fabra, del 2 al 5 de juliol de 2008. És la segona vegada que es visita una universitat diferent de la UPC.

Les JPL tenen com a principal objectiu la difusió del programari lliure. Es debat com potenciar el seu ús a la societat en general i a la recerca, desenvolupament i docència en particular, així com donar a conèixer les activitats on intervé el programari lliure que actualment es porten a terme a les diverses universitats catalanes i també a altres sectors del país inclosa l’administració.

Les jornades són quatre dies plens d’activitats molt diverses, des de conferències a tallers pràctics, que van adreçades a un públic també molt ampli. Totes aquelles persones que, pel motiu que sigui, tenen interès en el món del programari lliure hi són convidades.

Enguany destaquem la presentació del full de ruta del programari lliure de la Generalitat de Catalunya, les conferències de Paul Davis, creador de l’estació d’àudio digital Ardour i la conferència-demostració a càrrec de Dave Coffin, autor del programa dcraw que permet “revelar” els fitxers raw de la majoria de càmeres digitals del mercat .

Totes les activitats de les jornades es realitzaran a l’Edifici Franca de la Universitat Pompeu Fabra (Passeig de la Circumval·lació, 8 Barcelona).

Per arribar-hi en transport públic es pot emprar:

  • Metro: L4, Estació Barceloneta, sortida Pl. de Pau Vila.
  • Autobús: línies 14, 17, 36, 39, 40, 45, 51, 57, 59, 64, 120 i 157.
  • Tren: Estació de Franca, RENFE.

Per assistir a les jornades és imprescindible inscriure’s tot i que és gratuït i només cal donar-se d’alta a través d’aquest formulari.

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2451 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.