Tots a tope! l’airport extreme sobre sistemes GNU


És el que passa quan és tenen les eines i l’ànim per ser un poquet més lliures: fer funcionar targes airport extreme sobre sistemes lliures mitjançant emulacions amb MOL.

Ahir a la nit Bigo! (el malnom de Matteo Bigoi) va passar un enllaç a la llista de debian-powerpc on contava que la penya de ha fet funcionar l’airport extreme sobre el seu sistema. En realitat la peça mestre és el MOL, també conegut com a Mac On Linux.
Ara els problemes: en realitat sols és tracta d’una emulació del macus porno i fins i tot es necessita tenir-lo instal·lat. La màgia: la versió experimental del MOL té accés als irqs i moltes altres coses divertides.
A veure, al cap i a la fi això no és massa distint als emuladors de controladors privatius (seguim parlant de wireless) a arquitectures i386. I fins i tot m’atreviria a dir que és encara pitjor, ja que t’obliga a tenir instal·lat el sistema que precisament vols evitar. La bona notícia de bon de veres és que les posibilitats de desenvolupar un controlador lliure han augmentat de manera exponencial. Tinc l’esperança de veure que aquest controlador que tots desitjam arribi a existir i els mestres d’aixa i usuaris potencials no es queden contents amb aquest nyap.

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2229 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.