Urwid. ncurses amb Python fet fàcil


Ha sortit una nova actualització d’Urwid un bastiment per a la programació d’aplicacions en mode consola que utilitza ncurses y Python per fer que programar ncurses sigui una experiència divertida.

Fa temps que estic seguint el desenvolupament d’aquesta llibreria Python per ncurses. Ja sabeu la dèria que tenc amb les aplicacions en mode consola, sovint m’agraden més que les aplicacions gràfiques, però també sóc conscients que fer aplicacions ncurses en C no és una de les tasques més gratificants que hi ha.
Gràcies a aquesta llibreria les coses estan canviant molt. Es poden fer servir els controls gràfic en mode consola semblants als que tenim en els entorns gràfics.
Això no és nou, el que és nou és que s’ha fet totalment orientat a objectes, utilitzan Python com a llenguatge de programació i amb capacitats d’excecutar aplicacions de consola amb el navegador
Així que amics i amigues, us convid a provar aquesta versió, a veure les demos i al·lucinar amb el senzill que és programar amb Python i les ncurses.

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2257 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.