Curs Linux Administració Avançada alliberat amb llicència Creative Commons


Curs en format Moodle sobre Administració Avançada Linux. El curs esta pensat per 10 sessions de 5 hores i es toquen molts temes (Xarxa, Encaminament, DNS i DHCP, Servidors Web i LAMP, Accés remot, Gestió d’usuaris de xarxa (NIS, LDAP), Samba, NFS, Ldap, etc…).

He alliberat un curs anomenat Linux Administració Avançada amb llicència Creative Commons. El curs esta en format Moodle. El podeu trobar a:
http://www.xarxantoni.net/moodle/course/category.php?id=2 (actualment no funciona)
o
http://www.iescopernic.com/moodle/course/category.php?id=27
El curs esta pensat per 10 sessions de 5 hores i es toquen molts temes (Xarxa, Encaminament, DNS i DHCP, Servidors Web i LAMP, Accés remot, Gestió d’usuaris de xarxa (NIS, LDAP), Samba, NFS, Ldap, etc…). A cada tema s’introdueix als alumnes en els aspectes mes importants i es proposen alguns exercicis i a partir d’aquí s’ofereix la oportunitat de aprofundir en el tema a partir d’enllaços.
Aquest curs es realitza com a curs de formació per a professors de cicles formatius d’informàtica a l’ICE de la UPC. Podeu consultar els temes que es tracten a:
http://xarxantoni.net:8080/mediawiki/index.php/Usuari:Sergi/Curs_d%27Administraci%C3%B3_Avan%C3%A7ada_Linux
(NOTA: Actualment no funciona)

La còpia de seguretat del curs esta disponible per tal de poder instal·lar el curs en qualsevol servidor Moodle.

Este post ha sido traido de forma automatica desde https://web.archive.org/web/20140625063149/http:/bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2371 por un robot nigromante, si crees que puede mejorarse, por favor, contactanos.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.